kurser / coachning

Privat Röstcoachning/Sånglektion

Petter Carlsson ger dig några enkla redskap för att sjunga och/eller tala mer avslappnat. Boka en session med Petter inför t.ex en inspelning, anförande, konsert eller en stressig period i livet. Rösten avslöjar mycket av vårt inre liv! Här är en länk till en artikel om Petter, för er som vill veta mer om hans filosofi kring röstcoachning, sångteknik och tal: http://www.harrydaposten.se/nyhet_visa.asp?id=2775&sidnamn=Veckansprofil

Professionell Sånginspelning

Sjung in en låt i studion, med professionell sångcoach som guidar dig igenom hela inspelningen. Vi redigerar och mixar tagningarna för att få ut det bästa av din röst. Du har med en bakgrund, som vi bearbetar för bästa ljudkvalité.

Artist Workshop

Vill du utveckla dig som artist? Bli en säkrare sångare, bättre låtskrivare, tryggare scenpersonlighet? Individuellt eller i grupper om max 4 pers hjälper vi dig/er med följande:

  • sångcoachning, scennärvaro
  • hitta ditt unika “sound”
  • skriva och arrangera låtar
  • medvetenhet i rollen som frontfigur
  • baskunskaper inom musikproduktion
Kursen är fortlöpande, minimum en månad.Maxantal kursdeltagare: 4
Tider: 90 min per tillfälle, vi schemalägger efter överenskommelse, helger går också bra!

I Manora Studio har vi kurser för barn och ungdomar årskurs 4-9.
Här är en lista på vårt utbud.
För uppdaterade priser och tider kontakta oss på info@manora.se

musikproduktion grundkurs

Grunderna i inspelningsteknik, mixning, akustik. Vi lär oss skapa ljud och musik i studion. Under kursens gång jobbar vi med en eller flera låtar och ett ljudlandskap, experimenterar och ser vad man kan göra i en modern musikstudio. Någon av de låtidéer vi jobbar med gör vi en rolig video till och lägger ut på youtube vid kursens slut, och alla deltagare får med sig en cd med låten och ett fint diplom!

Inspelningsteknik Grundkurs

Kurs speciellt riktad till dig som vill skaffa bra baskunskaper om olika sätt att spela in ljud och musik i studio. Vi går igenom mikrofoner, olika tekniker och knep för inspelning och grunder i mixning. Även i denna kurs jobbar vi med ett par olika projekt!

Musikproduktion Ut I Världen

Producera en egen låt och släpp den på spotify,itunes m.m!! Denna kurs riktar sig till er som vill skapa en låt från grunden, jobba noggrant med alla delar och vid kursens slut släppa den på Spotify och Itunes via vårt skivbolag Manora Records. Passar också bra till ett kompisgäng som redan spelat ihop ett tag och vill släppa ut en låt i världen. Kontakta oss för detaljer om fördelning vad gäller eventuella inkomster och upphovsrättsliga frågor!