manora studio utbildar och utvecklar ditt företag!

Dags att få in lite frisk och kreativ energi i organisationen? Här är tre tjänster vi erbjuder som kan göra ert företag starkare och gladare:

föredrag om röst- och kroppsmedvetande

Interaktiva, matnyttiga och roliga föredrag om hur rösten fungerar och hur man kan förbättra kommunikationen på arbetsplatsen! Du och ditt företag får enkla, kraftfulla tips om röstvård och andning. Oväntade kopplingar mellan personalvård, karate och Elvis Presley utlovas!! Som workshop finns möjlighet att spendera en hel eller halvdag i röstens tecken. Perfekt för konferens, i samband med kick-off m.m. På ert företag, i studion, eller i annan lokal.

röstcoachning

Individuella, effektiva möten för dina medarbetare som använder rösten mycket på jobbet eller den som vill bli tryggare i att t.ex tala inför publik. Personligt anpassad kunskap om hur man kan vara "snäll" mot sitt eget musikinstrument; rösten!

events i studion

Besök en professionell studio och få en inblick i magin kring musikproduktion. Låt din arbetsgrupp, ledning eller hela företaget tillsammans skapa lite musik och sång. Alla får vara delaktiga i processen att skapa ett musikstycke från grunden, eller bygga något nytt med utgångspunkt i en känd sång. Ge ditt gäng några goda skratt, en oslagbar känsla av gemenskap och ett minne i form av en cd, om ni råkar skapa ett mästerverk…